Contact met Sparen.nl - We staan je graag te woord

Heb je een suggestie, opmerking, vraag of ben je op zoek naar meer informatie over de (advertentie)mogelijkheden op onze website? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij staan je graag te woord!

Zakelijke gegevens

Sparen.nl is onderdeel van het Finance Network. Finance Network. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten), het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) en het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Adresgegevens: Willemstraat 1k
5611HA Eindhoven

KvK: Finance Network. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Brabant onder nummer: 17193942.

AFM: Finance Network. is geregistreerd bij de AFM onder nummer: 12017732.

Kifid: Finance Network. is geregistreed bij het Kifid onder nummer: 300.012977

CBP: Finance Network. is aangemeld bij het College Bescherming persoonsgegevens onder nummer: 1377415.

Adverteren op Sparen.nl

Maandelijks bezoeken meer dan 150.000 unieke bezoekers Sparen.nl. Deze bezoekers zijn serieus op zoek naar spaarproducten en/of spaaradvies en waarschijnlijk ook zeer geïnteresseerd in jouw spaarproduct, -dienst of –advies. Zorg er daarom voor dat deze bezoekers met jou in contact komen en adverteer op Sparen.nl!

Effectief adverteren

Sparen.nl is onderdeel van het Finance network. Finance network. bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste financiële online netwerk in Nederland. Het Finance network. bestaat enkel uit hoogwaardige financiële sites. Dit samen met de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf maakt dat we kwaliteit en een groot bereik kunnen bieden. Hierbij staat de doelstelling van de klant altijd centraal.

Adverteren via internet vraagt om een specifieke aanpak afgestemd op je doelstelling. Of dat nu het creëren van awareness is voor het merk of product of het inzetten van het internet als verkoopkanaal. De dienstverlening van Finance network. is erop gericht jouw doelstelling op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier te realiseren.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Finance Network.:

Finance network.

Het Finance network. bestaat uit de volgende sites: