Beantwoord onderstaande vragen en wij helpen je het product te vinden dat het beste past bij jouw persoonlijke wensen. Wij bieden in onze vergelijking zowel de bankspaarrekeningen (bancaire lijfrente) als lijfrente verzekeringen. Welk product we voor je vergelijken, hangt af van je doel. We spreken in altijd in de hele vergelijking over lijfrente.

Pensioensparen vergelijken

Pensioensparen is een fiscaal vriendelijke wijze om zelf te sparen voor een aanvulling op je ouderdomspensioen of werkgeverspensioen. Via een speciaal hiervoor bestemde spaarrekening bouw je middels een éénmalige of periodieke inleg zelf een aanvullend pensioen op.

Op Sparen.nl vergelijk je direct online aanbieders, rente en voorwaarden van pensioenspaarproducten Met jouw gegevens, de inleg en de periode dat je wilt sparen, bereken je snel en eenvoudig het eindsaldo, het bedrag dat je aan het einde van de looptijd opgebouwd hebt.

Wil je weten hoe hoog de uitkering is die je ontvangt? Ook dat bereken je eenvoudig door je inleg en de periode waarover je wilt uitkeren in te vullen. Wij vergelijken dan voor jou welke aanbieder de hoogste uitkering biedt. Je kan vervolgens snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen bij de aanbieder van jouw keuze.

Sparen voor pensioen op Sparen.nl

  • Vergelijk ruim aanbod pensioenspaarrekeningen
  • Overzichtelijk, objectief en helder
  • Vergelijken op hoogste rente en voorwaarden
  • Direct online openen of overstappen

Wie is Sparen.nl?

Sparen.nl is een onafhankelijke informatie- en vergelijkingssite op het gebied van sparen. Wij houden de pensioenspaarrente en voorwaarden dagelijks bij en vatten deze samen in een helder overzicht. Wij werken hiervoor samen met de onafhankelijke dataleverancier MoneyView, zodat jij zeker weet dat de data compleet en correct is. Op deze manier hoef jij alleen maar te vergelijken en te kiezen. Naast het vergelijken bieden wij ook de mogelijkheid om de rekening direct te openen bij de aanbieder van het product.

Overzichtelijk pensioensparen berekenen en openen

Ben je van plan te gaan sparen als aanvulling op je pensioen, dan is het verstandig uit te rekening wat je fiscaal vriendelijk mag sparen. Dit is de basis voor het vergelijken van pensioenspaarproducten.

Voor de opbouwfase is de inleg en de looptijd dat je wilt sparen belangrijk. Op basis van deze gegevens kan je een vergelijking maken en zie je bij welke aanbieder je het hoogste saldo opbouwt. Naast de rente is het ook belangrijk de voorwaarden van de verschillende producten goed met elkaar te vergelijken.

Heb je een bedrag beschikbaar en wil je dat laten uitkeren, dan vergelijk je eenvoudig bij welke aanbieder je de hoogste periodieke uitkering ontvangt. Deze vergelijking maak je op basis van het beschikbare bedrag en de gewenste looptijd van de uitkering. Je vergelijkt eenvoudig de voorwaarden en plus- en minpunten van de verschillende aanbieders.

Heb je de beste pensioenspaarrekening voor jouw situatie gevonden, dan vraag je via Sparen.nl direct en online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Aanbod pensioensparen

Sparen.nl toont een compleet overzicht van pensioenspaarrekeningen. Hiervoor werken wij samen met een objectieve en onafhankelijke dataleverancier. De rentes en voorwaarden zijn hierdoor altijd actueel en weet je zeker dat de berekening die je maakt klopt.

Weten welke aanbieders en producten zijn opgenomen in onze vergelijking? Bekijk dan hier het overzicht.

Objectieve en heldere informatie

Sparen.nl heeft in ruim 10 jaar flinke kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis en informatie delen we met jou. Wij willen namelijk dat iedereen het hoogste rendement kan behalen. Kijk dus in de kennisbank en op onze blog voor tips en informatie op het gebied van pensioensparen.

Daarom Sparen.nl

  • Vergelijk ruim aanbod pensioenspaarrekeningen
  • Overzichtelijk, objectief en helder
  • Vergelijken op hoogste rente en voorwaarden
  • Direct online openen