Deposito 9 maanden vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 9 maanden
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 9 maanden
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Vergelijk alle deposito's 9 maanden

Deposito 9 maanden

Moet je over 9 maanden een uitgave doen waar je nu alvast geld voor apart wilt zetten? Dan is een deposito van 9 maanden een goede en verstandige keuze. Je zet je geld 9 maanden vast op een deposito, zodat je het in de tussentijd niet voor iets anders kan gebruiken. Bovendien krijg je op een deposito van 9 maanden een hogere rente dan wanneer je het geld op een ‘gewone’ spaarrekening zou zetten.

Tip! Spaargeld dat je direct nodig hebt als je bijvoorbeeld je televisie stuk gaat of je een onverwachte rekening moet betalen, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Ga hier de rente voor een spaarrekening vergelijken.

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 9 maanden vast

Een deposito van 9 maanden vast levert je het meeste op als je een zo hoog mogelijke rente krijgt. Ga daarom op Sparen.nl deposito vergelijken. Als je kiest voor een looptijd van 9 maanden, zie je direct de hoogste deposito rente voor 9 maanden bovenaan. We tonen je van elk deposito ook meteen de belangrijkste voorwaarden zodat je makkelijk een spaardeposito van 9 maanden kiest dat past bij jouw wensen.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 9 maanden

Meer weten over de spaarrente 9 maanden vast vergelijken en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bij welke bank krijg ik de hoogste rente voor 9 maanden vast?

Banken veranderen hun spaarrentes regelmatig. Welke bank de hoogste rente voor een deposito van 9 maanden heeft, kan dus steeds anders zijn. Ga daarom de actuele spaarrentes vergelijken op Sparen.nl. Als je kiest voor een deposito van 9 maanden, zie je direct welke bank nu de hoogste rente heeft voor 9 maanden vast.

Kan ik veilig op een deposito van 9 maanden bij een buitenlandse bank sparen?

De hoogste deposito rente voor 9 maanden vind je vaak bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Je kunt hier gemakkelijk online een deposito van 9 maanden openen en je spaargeld is bij zo’n buitenlandse bank net zo veilig als bij een Nederlandse bank. Alle deposito’s van 9 maanden op Sparen.nl vallen onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie. Deze stelsels vergoeden, net als het Nederlandse, je spaargeld tot 100.000 euro als een bank failliet gaat.

Is een spaardeposito van 9 maanden verstandig?

Een spaardeposito van 9 maanden afsluiten is erg verstandig als je nu een geldbedrag hebt dat je over 9 maanden moet betalen. Bijvoorbeeld als je over 9 maanden een verre reis wilt maken of een verbouwing aan je huis gaat doen. Door je geld op een deposito van 9 maanden te zetten, kun je niet in de verleiding komen om het voor iets anders te gebruiken. Je mag het namelijk niet tussentijds opnemen. Daarnaast krijg je een hogere rente op een deposito van 9 maanden dan op een vrij opneembare spaarrekening.

Let op! Spaargeld dat je direct wilt gebruiken als je een nieuwe wasmachine nodig hebt of een onverwachte rekening moet betalen, kun je beter op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Zo kun je er meteen bij als dat nodig is.

Is een deposito van 9 maanden geschikt om te sparen voor mijn kind?

Als je nu een bedrag hebt dat je over 9 maanden aan je kind wilt geven, bijvoorbeeld voor de aankoop van een eerste auto of als afstudeercadeau, dan kun je dit nu op een deposito van 9 maanden zetten. Het geld staat dan vast en je kunt niet tussentijds voor iets anders gebruiken. Een prettige gedachte. Bovendien krijg je op een spaardeposito van 9 maanden een hogere rente dan op een spaarrekening.

Wil je liever een langere periode elk jaar of elke maand sparen voor je kind? Dan kun je beter een kinderspaarrekening  openen.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten