Geef je mening over je bank
Bij het kiezen van een geschikte spaarbank helpt het vaak om te weten wat een ander ervan vindt. In onze vergelijking tonen wij daarom de mening van anderen over een bank. Help andere consumenten ook bij het maken van een goede keuze en deel hier je ervaring met jouw bank.

1. Aanbieder

 

Geef aan over welke bank jij je mening wilt geven.

2. Gemak en snelheid van rekening openen

 

Hoe verliep het openen van de spaarrekening? Kon je de rekening eenvoudig en snel aanvragen of ondervond je hierbij problemen? Geef de bank een cijfer: een 1 staat voor erg slecht, een 10 voor erg goed.

3. Gebruiksvriendelijkheid van de website

 

Hoe gebruiksvriendelijk vind je de website van de bank? Biedt de site voldoende duidelijke informatie en is deze snel te vinden? Geef de bank een cijfer: een 1 staat voor erg slecht, een 10 staat voor erg goed.

4. Klantgerichtheid van de bank

 

Hoe klantgericht vind je de bank? Hoe gaat de bank bijvoorbeeld om met een vraag of klacht? Geef de bank een cijfer: een 1 staat voor erg slecht, een 10 voor erg goed.

5. Informatievoorziening van de aanbieder

 

Wat vind je van de informatievoorziening van de bank? Ontvang je informatie over rentewijzigingen? En krijg je verder voldoende informatie van de bank? Geef de bank een cijfer: een 1 staat voor erg slecht, een 10 voor erg goed.

6. Rentebeleid van de aanbieder (rentestabiliteit / rentevergoeding)

 

Hoe beoordeel je het rentebeleid van de bank? Biedt de bank een stabiele hoge rente of juist niet? Geef de bank een cijfer: een 1 staat voor erg slecht, een 10 voor erg goed.

Titel van jouw beoordeling

Jouw beoordeling

Je naam

E-mailadres

AnnulerenVerstuur