Deposito 2 jaar vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 2 jaar
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 2 jaar
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Vergelijk alle deposito's 2 jaar

Deposito 2 jaar

Een deposito van 2 jaar wordt vaak gekozen. Je spaargeld 2 jaar vastzetten is namelijk goed te overzien. Je kunt vrij snel weer over het geld beschikken en toch een hogere rente krijgen dan op een vrij opneembare spaarrekening of een spaardeposito van 1 jaar. Ideaal dus als je spaargeld hebt dat je voor 2 jaar kunt missen.

Tip! Tijdens het spaarrente vergelijken op Sparen.nl kun je eenvoudig de looptijd van de deposito’s aanpassen. Zo je meteen wat 2 jaar vastzetten of wat langer doet met je spaarrente.

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 2 jaar vast

Je wilt op je deposito van 2 jaar natuurlijk een zo hoog mogelijke rente. Ga op Sparen.nl de rente voor een deposito vergelijken, kies de looptijd van 2 jaar en je vindt de hoogste rente meteen bovenaan. Bovendien tonen we je van alle deposito’s ook de belangrijkste voorwaarden. Zo kies je dus een goed spaardeposito van 2 jaar met een hoge rente.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 2 jaar vergelijken

Meer weten over deposito's van  2 jaar en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar krijg ik de hoogste depositorente voor 2 jaar?

Welke bank de hoogste rente op een deposito van 2 jaar heeft, is telkens anders. Banken passen namelijk regelmatig hun rentes aan. In de deposito rente overzichten op Sparen.nl vind je altijd de actuele rentes van het meest complete aanbod spaarbanken. Zo zie je meteen welke bank op dit moment de hoogste rente heeft voor als je je spaargeld 2 jaar wilt vastzetten.

Is een deposito van 2 jaar een goede keuze?

Heb je spaargeld dat je een tijdje niet nodig hebt, maar vind je het nog wat te spannend om het bijvoorbeeld 5 of zelfs 10 jaar vast te zetten? Dan is een spaardeposito van 2 jaar een goede keuze. De periode dat je je spaargeld niet mag opnemen is niet al te lang, maar je profiteert wel van een hogere rente dan op een spaarrekening.

Tip! Weet je al zeker dat je je spaargeld langer dan 2 jaar kan missen? Kijk dan ook even naar depositorentes voor langere looptijden. Hoe langer je je spaargeld vastzet, hoe meer rente je namelijk krijgt.

Bekijk hier ook de actuele spaarrentes voor deposito’s met langere looptijden dan 2 jaar vast:

Let op! Spaargeld dat je meteen nodig hebt om een nieuwe wasmachine of auto te kopen als die stuk gaat, moet je niet vastzetten op een deposito. Dat geld zet je op een vrij opneembare spaarrekening. Ga hier de rente op een spaarrekening vergelijken, zodat je ook het meeste uit dat deel van je spaargeld haalt.

Is een spaardeposito van 2 jaar bij een buitenlandse bank wel veilig?

De hoogste rentes voor een spaardeposito van 2 jaar vind je bij buitenlandse banken die in Nederland actief. Je geld bij zo’n bank vastzetten lijkt misschien spannend, maar is het gelukkig helemaal niet. Alle spaardeposito’s voor 2 jaar die je op Sparen.nl ziet staan, vallen onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie. Deze stelsels vergoeden, net als het Nederlandse, je spaargeld tot 100.000 euro als een bank failliet gaat. Je spaargeld is dus op een buitenlands deposito van 2 jaar net zo veilig als bij een Nederlandse bank.

Kan ik ook voor mijn kind sparen op een deposito van 2 jaar?

Je kan zeker ook sparen voor je kind op een spaardeposito van 2 jaar. Dit is bijvoorbeeld handig als je weet dat je het geld over 2 jaar aan je kind wilt geven, bijvoorbeeld om een rijbewijs te halen of een eerste auto te kopen.

Heb je voor je kind echter een spaardoel op de langere termijn, zoals de toekomstige studie van je zoon of dochter die nu op basisschool zit? Dan is een deposito met een langere looptijd of een speciale kinderspaarrekening vaak een betere keuze.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten