Deposito 4 jaar vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 4 jaar
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 4 jaar
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Aanvragen
Vergelijk alle deposito's 4 jaar

Deposito 4 jaar

Heb je al wat geld gespaard, maar dit pas over 4 jaar of langer nodig? Bijvoorbeeld omdat je tegen die tijd een reis wilt maken, een nieuwe auto gaat kopen of een nieuw badkamer wilt? Dan is een spaardeposito van 4 jaar een goede keuze.  Door je spaargeld 4 jaar vast te zetten, krijg je een hogere spaarrente dan op een vrij opneembare spaarrekening. Na die 4 jaar komt het geld van je deposito weer vrij en kun je dit samen met de verdiende rente gebruiken voor je doel.

Tip! Spaar je voor een doel op de lange termijn, zoals de studie van je kind? Dan is een deposito met een langere looptijd een beter keuze. Of kies hier de beste kinderspaarrekening.

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 4 jaar vast

Je spaargeld op een deposito van 4 jaar levert het meest op als je een zo hoog mogelijk rente krijgt. Ga dus op Sparen.nl de spaarrente vergelijken en kies de hoogste deposito rente  voor 4 jaar. Omdat niet alle banken een deposito van 4 jaar aanbieden, raden we je aan ook even naar de rentes voor een deposito van 3 jaar te kijken. Het kan zomaar zo zijn dat je met een jaar korter vast zetten toch een hogere rente op je deposito krijgt.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 4 jaar vergelijken

Meer weten over deposito's van 4 jaar en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar krijg ik de hoogste deposito rente voor 4 jaar?

Banken passen hun spaarrentes regelmatig aan. Welke bank de hoogste rente heeft voor een deposito van 4 jaar is dus steeds weer anders. Ga op Sparen.nl de rente voor een deposito vergelijken en je ziet direct waar je nu de hoogste rente krijgt voor een spaardeposito van 4 jaar.

Is een spaardeposito van 4 jaar een goede keuze voor mij?

Je spaargeld 4 jaar vastzetten op een deposito is een slimme keuze als je spaargeld hebt dat je pas over 4 jaar of langer nodig hebt. Voor spaargeld dat je wilt kunnen gebruiken als je televisie of wasmachine stukgaat, kun je beter op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Kijk hier voor de hoogste spaarrente.

Tip! Kijk als je een deposito van 4 jaar overweegt ook altijd even naar de rentes voor deposito’s met andere looptijden. Omdat niet elke bank een deposito van 4 jaar aanbiedt, kun je soms een hogere rente krijgen op een deposito met een kortere looptijd. Bekijk hier de actuele rentes:


Is een deposito van 4 jaar in het buitenland veilig?

De hoogste rente op een spaardeposito van 4 jaar krijg je meestal bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Veel mensen twijfelen of hun spaargeld bij een buitenlandse bank wel veilig is. Gelukkig is je spaargeld bij deze banken net zo goed beschermd als in Nederland. Alle banken die je op Sparen.nl ziet vallen onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie en vergoeden je spaargeld tot 100.000 euro als de bank failliet gaat. Dat is precies hetzelfde als bij een Nederlandse bank.

Kan ik op een deposito van 4 jaar ook sparen voor mijn kind?

Als je een bedrag beschikbaar hebt dat je pas over 4 jaar aan je kind wilt geven, bijvoorbeeld als afstudeercadeau of om een rijbewijs te gaan halen? Dan kun je dit op een deposito van 4 jaar zetten. Je krijgt dan een hogere rente dan op een spaarrekening en het geld staat vast, zodat je het in de tussentijd niet voor iets anders kunt gebruiken. Een prettige gedachte!

Wil je liever elke maand of elk jaar een bedrag voor je kind opzij zetten? Dan is een kinderspaarrekening een betere optie. Hier vind je eenvoudig de beste kinderspaarrekening.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten