Deposito 6 jaar vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 6 jaar
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 6 jaar
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Aanvragen
Verder
Verder
Verder
Vergelijk alle deposito's 6 jaar

Deposito 6 jaar

Op een deposito van 6 jaar staat je spaargeld 6 jaar lang vast. In ruil daarvoor krijg je een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening. Een spaardeposito van 6 jaar is dus ideaal als je wat spaargeld beschikbaar hebt dat je pas over 6 jaar of langer nodig hebt.

Tip! Spaar je voor een doel op de lange termijn, zoals de studie van je kind? Dan is een deposito met een langere looptijd een beter keuze. Of kies hier de beste kinderspaarrekening.

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 6 jaar vast

Een deposito van 6 jaar levert je het meeste op als je kiest voor de hoogste spaarrente. Deze vind je eenvoudig op Sparen.nl door de deposito rente te vergelijken. Omdat niet alle banken een deposito van 6 jaar aanbieden, raden we je aan ook even naar de rente voor een deposito van 5 jaar te kijken. Soms krijg je bij die looptijd namelijk een hogere rente dan voor een deposito van 6 jaar.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 6 jaar vergelijken

Meer weten over deposito's van 6 jaar en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar krijg ik de hoogste rente op een deposito van 6 jaar?

Bij welke bank je de hoogste rente krijgt voor een deposito van 6 jaar is niet zomaar te zeggen. Banken veranderen namelijk geregeld hun spaarrentes. Dus de hoogste rente voor een deposito van 6 jaar vind je steeds bij een andere banken. Ga daarom op Sparen.nl spaarrente vergelijken, kies voor een deposito van 6 jaar en je ziet direct welke bank op dit moment de hoogste deposito rente biedt voor 6 jaar vast.

Is een spaardeposito van 6 jaar verstandig voor mij?

Een spaardeposito van 6 jaar is een goede keuze als je zeker weet dat je je spaargeld 6 jaar lang kunt missen. Spaargeld dat je nodig hebt onverwachte uitgaven of rekeningen van te betalen, moet je niet vastzetten. Kies je voor een spaardeposito? Kijk dan behalve naar 6 jaar vast ook naar andere looptijden. Omdat niet elke bank een deposito van 6 jaar aanbiedt, is de rente voor een iets kortere of iets langere looptijd soms veel hoger. Bekijk hier de actuele rentes:

Waar moet ik op letten bij een deposito van 6 jaar vergelijken?

Op een spaardeposito van 6 jaar wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke rente krijgen. Kijk daarnaast echter ook goed naar de voorwaarden. We tonen je tijdens je vergelijking op Sparen.nl direct de belangrijkste voorwaarden van elk deposito. Kijk bijvoorbeeld of je de rente op je 6 jaars deposito per jaar ontvangt of pas aan het einde van de looptijd. Als je de rente per jaar ontvangt, levert je dat soms meer op. Namelijk als de bank de spaarrente elk jaar op je spaardeposito van 6 jaar bijschrijft. Je krijgt elk volgend jaar dan namelijk rente over je inleg + de opgebouwde rente. Er zijn echter ook banken die de jaarlijkse rente op een losse tegenrekening storten. Dan profiteer je helaas niet van het rente op rente effect. Bij de details van elk deposito op Sparen.nl zie je of je rente ontvangt op het deposito zelf of op een tegenrekening.

Kan ik op een deposito van 6 jaar ook sparen voor mijn kind?

Als je een bedrag hebt dat je over 6 jaar aan je kind wilt geven, bijvoorbeeld voor een studie, het halen van een rijbewijs of als afstudeercadeau? Dan is een spaardeposito van 6 jaar een goede keuze. Je kunt het geld dan 6 jaar lang niet opnemen, zodat je het ook niet voor iets anders kan gebruiken. Daarnaast krijg je op een deposito van 6 jaar een hoge rente dan op een vrij opneembare spaarrekening.

Wil je liever maandelijks of jaarlijks een bedrag sparen voor je kind? Dan is een speciale kinderspaarrekening vaak een betere keuze.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten