Deposito 9 jaar vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 9 jaar
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 9 jaar
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Verder
Verder
Verder
Aanvragen
Vergelijk alle deposito's 9 jaar

Deposito 9 jaar

Een deposito van 9 jaar is een goede keuze als je nu een flink bedrag beschikbaar hebt dat je pas over 9 jaar nodig hebt. Bijvoorbeeld voor de studie van je kind of omdat je tegen die tijd vervroegd met pensioen wilt gaan. Door het spaargeld 9 jaar vast te zetten op een deposito, krijg je een hogere rente dan op een ‘gewone’ spaarrekening. Bovendien mag je het geld tussentijds niet opnemen, zodat je het ook niet voor iets anders kan gebruiken. Een prettige gedachte!

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 9 jaar vast

Je spaargeld op een deposito van 9 jaar levert het meest op als je een zo hoog mogelijke rente krijgt. Ga daarom op Sparen.nl spaarrentes vergelijken en kies voor deposito’s met een looptijd van 9 jaar. Vervolgens zie je de hoogste deposito rente meteen bovenaan. We raden je wel aan om ook even naar de rente voor een deposito van 10 jaar te kijken. Niet elke bank biedt namelijk een deposito van 9 jaar aan en het kan zomaar zo zijn dat je op een deposito van 10 jaar een hogere rente krijgt.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 9 jaar vergelijken

Meer weten over deposito's van 9 jaar en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar krijg je de hoogste rente op een deposito van 9 jaar?

Banken passen regelmatig hun spaarrentes aan. Daarom krijg je de hoogste rente op een deposito van 9 jaar steeds bij een andere bank. Ga nu op Sparen.nl deposito vergelijken, kies een looptijd van 9 jaar en je ziet meteen welke bank de hoogste spaarrente voor een deposito van 9 jaar biedt.

Waar moet ik op letten bij een deposito van 9 jaar vergelijken?

Natuurlijk wil je graag de hoogste rente op je deposito van 9 jaar. Let daarnaast wel even op de voorwaarden en dan vooral op hoe je rente ontvangt. Je ziet tijdens spaarrente vergelijken op Sparen.nl direct of je de rente op je deposito van 9 jaar per jaar ontvangt of aan het einde van de looptijd. Als je de rente per jaar ontvangt, levert dat soms meer op. Namelijk als je de bank de rente op je deposito bijstort. Je ontvangt dan elk volgend jaar rente over je inleg + de eerder opgebouwde rente. Dit heet ook wel rente-op-rente. Er zijn ook banken die de jaarlijkse rente overmaken op een tegenrekening. Dan profiteer je niet van dit effect. Bij de details van elk deposito van 9 jaar op Sparen.nl zie je of je rente ontvangt op het deposito zelf of op een tegenrekening.

Is een deposito van 9 jaar een goede keuze voor mij?

Heb je spaargeld dat je 9 jaar of langer kunt missen? Dan is een deposito van 9 jaar een goede keuze. Je krijgt een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening en na 9 jaar kun je het spaargeld mét de opgebouwde rente gebruiken voor je spaardoel. We raden je wel aan om ook even naar deposito rente voor 10 jaar te kijken. Niet elke bank biedt namelijk een deposito van 9 jaar aan, waardoor je op een deposito van 10 jaar misschien wel een veel hogere rente kunt krijgen. Bekijk hier de actuele depositorente voor alle looptijden:

Kan ik op een deposito van 9 jaar ook sparen voor mijn kind?

Als je nu een geldbedrag hebt dat je over 9 jaar of langer aan je kind wilt schenken, is een deposito van 9 jaar een goede optie. Je zet het geld 9 jaar vast en komt zo niet in de verleiding om het voor iets anders te gebruiken. Daarnaast krijg je ook nog eens een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening.

Wil je echter elk jaar of elke maand een bedrag sparen voor je kind? Dan kun je beter voor een kinderspaarrekening  kiezen.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten