Deposito 7 jaar vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 7 jaar
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 7 jaar
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Aanvragen
Verder
Verder
Aanvragen
Vergelijk alle deposito's 7 jaar

Deposito 7 jaar

Heb je wat spaargeld dat je pas over 7 jaar of langer nodig hebt? Dan is een spaardeposito van 7 jaar een slimme keuze. Je spaargeld staat 7 jaar vast op het deposito en je krijgt een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening. Na die 7 jaar kun je het ingelegde bedrag, samen met de verdiende rente gebruiken voor het spaardoel van je keuze.

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 7 jaar vast

Je spaargeld 7 jaar vastzetten levert het meest op als je dit doet tegen de hoogste rente voor 7 jaar vast. Ga dus op Sparen.nl de spaarrente vergelijken, kies voor deposito vergelijken en een looptijd van 7 jaar. Vervolgens zie je de hoogste rente meteen bovenaan. Bovendien tonen we je van elk deposito van 7 jaar ook meteen de belangrijkste voorwaarden. Zo maak je altijd een goede keuze.

Let op! Niet alle banken bieden een deposito van 7 jaar aan. Kijk daarom ook naar de rentes voor andere looptijden. Soms levert een deposito van 5 jaar je een hogere rente op dan een deposito van 7 jaar.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 7 jaar vergelijken

Meer weten over deposito's van 7 jaar en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Welke bank geeft de hoogste deposito rente voor 7 jaar?

Banken veranderen regelmatig de spaarrentes, dus de hoogste deposito rente voor 7 jaar vind je steeds bij een andere bank. Ga op Sparen.nl de rentes vergelijken voor een deposito van 7 jaar en zie direct welke bank nu de hoogste deposito rente voor 7 jaar biedt.

Waar moet ik op letten bij een deposito van 7 jaar vergelijken?

Natuurlijk wil je de hoogste spaarrente op je deposito van 7 jaar, maar let daarnaast ook even op de voorwaarden. In het overzicht met deposito’s op Sparen.nl zie je van elk deposito bijvoorbeeld meteen of je elk jaar rente ontvangt of pas aan het einde van de looptijd. Als je elk jaar rente ontvangt, kan je dit meer opleveren. Namelijk als je de bank de rente op het deposito bijstort. Je krijgt elk volgend jaar dan namelijk rente over je inleg + de opgebouwde rente. Dat heet ook wel rente-op-rente. Er zijn ook banken die de jaarlijkse rente op een tegenrekening storten, dan profiteer je niet van dat effect. Bij de details van elk deposito op Sparen.nl zie je of je rente ontvangt op het deposito zelf of op een tegenrekening.

Is een deposito van 7 jaar een goede keuze voor mij?

Je spaargeld op een deposito van 7 jaar zetten is een goede keuze als je het geld gedurende die 7 jaar kunt missen. Je mag het namelijk niet zomaar tussentijds opnemen. Daar staat wel tegenover dat je een hogere rente krijgt dan op een vrij opneembare spaarrekening. We raden je wel aan om ook even naar andere deposito looptijden te kijken. Niet elke bank biedt namelijk een deposito van 7 jaar aan. Het kan dus zomaar zo zijn dat je op een deposito van 5 jaar of 10 jaar een veel hogere rente krijgt. Bekijk hier de actuele rentes:

Is een deposito van 7 jaar ook geschikt om te sparen voor mijn kind?

Heb je een geldbedrag dat je pas over 7 jaar of langer aan je kind wilt geven? Bijvoorbeeld voor een studie of het halen van een rijbewijs? Dan kun je dit op een deposito van 7 jaar zetten. Je krijgt zo een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening en het geld staat 7 jaar vast, zodat je ook niet in de verleiding kunt komen om het voor iets anders te gebruiken. Altijd een prettige gedachte!

Wil je liever maandelijks of jaarlijks een bedrag sparen voor je kind? Dan is een speciale kinderspaarrekening vaak een betere keuze.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten