Deposito 8 jaar vergelijken

  • Vergelijk alle deposito's
  • Vind de hoogste rente 8 jaar
  • Direct online openen
Top 5 hoogste rente deposito 8 jaar
Aanbieder Rente Informatie
Aanvragen
Verder
Verder
Aanvragen
Verder
Vergelijk alle deposito's 8 jaar

Deposito 8 jaar

Heb je wat spaargeld dat je pas over een langere tijd nodig hebt? Bijvoorbeeld voor de studie van je kind of omdat je het over 8 jaar wilt gebruiken om vervroegd met pensioen te gaan? Dan kun je je spaargeld op een deposito van 8 jaar zetten. Door je spaargeld 8 jaar vast te zetten op een deposito krijg je een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening.

Spaarrente vergelijken

Spaarrente 8 jaar vast

Kies je voor een deposito van 8 jaar vast, dan wil je natuurlijk het liefst een zo hoog mogelijke spaarrente krijgen. Ga daarom op Sparen.nl deposito vergelijken  en kies voor een looptijd van 8 jaar. Je ziet de hoogste depositorente voor 8 jaar dan meteen bovenaan. We raden je wel aan om ook even naar de rentes voor deposito’s van 5 jaar en 10 jaar vast te kijken, soms krijg je bij die looptijden  namelijk nog een hogere rente.

Spaarrekening
De meeste volledige spaarrente vergelijking van Nederland

Sparen.nl biedt je de meest complete en actuele spaarrente vergelijking van Nederland met meer dan 40 spaarbanken. Vergelijk het meest complete aanbod banken, vind direct de hoogste rente en haal het maximale rendement over je spaargeld.

Veelgestelde vragen over deposito 8 jaar vergelijken

Meer weten over deposito 8 jaar en de actuele rentestanden in Nederland? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar vind ik de hoogste rente voor een deposito van 8 jaar?

Bij welke bank je de hoogste rente op een deposito van 8 jaar krijgt, is telkens anders. Banken veranderen namelijk regelmatig hun spaarrentes. Op Sparen.nl vergelijk je eenvoudig de actuele deposito rente, zodat je precies weet welke bank nu de hoogste spaarrente heeft voor een deposito van 8 jaar.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van deposito’s van 8 jaar?

Een hoge rente op je spaardeposito van 8 jaar is natuurlijk erg fijn. Let daarnaast wel even op de voorwaarden. Tijdens een deposito van 8 jaar vergelijken op Sparen.nl zie je bijvoorbeeld direct of je elk jaar rente ontvangt of pas aan het einde van de looptijd. Dit is belangrijk omdat je met een jaarlijkse rente uiteindelijk meer kan verdienen. Dit geldt vooral als de bank de jaarlijkse rente bijstort op je deposito. Je krijgt elk volgend jaar dan namelijk rente over je inleg + de opgebouwde rente. Dat heet ook wel rente-op-rente. Bij banken die de jaarlijkse rente op een aparte tegenrekening storten, profiteer je niet van dit effect. Bij de details van elk deposito op Sparen.nl zie je of je rente ontvangt op het deposito zelf of op een tegenrekening.

Is een deposito van 8 jaar een goede keuze voor mij?

Je geld op een deposito van 8 jaar zetten, is een goede keuze als je zeker weet dat je het geld 8 jaar kunt missen. Je mag het geld op een deposito namelijk niet zomaar tussentijds opnemen. Daar staat wel tegenover dat je een hogere rente krijgt dan op een vrij opneembare spaarrekening. We raden je wel aan om ook even naar deposito’s met andere looptijden te kijken. Niet elke bank biedt namelijk een deposito van 8 jaar aan. Dus het kan zomaar zo zijn dat je voor een kortere of langere looptijd een hogere rente krijgt. Bekijk hier de actuele rentes per looptijd:

Kan ik op een deposito van 8 jaar ook sparen voor mijn kind?

Als je nu een bedrag hebt dat je pas over 8 jaar of langer aan je kind wilt geven, kun je dit prima op een spaardeposito van 8 jaar zetten. Het voordeel is dat je het geld in die tijd niet zomaar kan opnemen en het dus ook niet voor iets anders kan gebruiken. Een prettige gedachte, natuurlijk. Daarnaast krijg je op een deposito van 8 jaar een hogere rente dan op een spaarrekening.

Wil je echter elk jaar of elke maand een bedrag sparen voor je kind? Dan kun je beter voor een kinderspaarrekening  kiezen.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten